U organizaciji Dubrovačkih knjižnica, 21. siječnja, otvorena je izložba ”Kolaži” dubrovačkog slikara i umjetnika Miša Baričevića. Baričević je radio u Kazalištu Marina Držića kao slikar izvođač te je napravio i nekoliko scenografija. Nakon prve izložbe kolaža koja je bila u galeriji Sebastian, ovo mu je druga ovakva izložba, a nastala je prije osam godina.
– Ovi kolaži su dosta šareni, što znači da su nastali u staro vrijeme, a ne u ovo 'novo normalno' gdje je sve crno-bijelo. Nastali su tako što sam, kakva li slučajnost, onda
bio u samoizolaciji zbog grla ili gripe. Doma nisam imao ništa nego blok, nožice i puno kataloga mojih prijatelja. Izložba je nastala sjeckanjem, nikad nije prikazana i ne mogu vjerovati da je nastala prije toliko godina. Da smo u kazalištu ovo bi bila praizvedba – rekao je na otvorenju autor izložbe Mišo Baričević dodavši kako 'u ovo vrijeme kada nema ni domjenka', on odlučio 'počastiti ljubitelje kulture' svojom izložbom. Baričević se zahvalio Dubrovačkim knjižnicama na suradnji, posebno ravnateljici Jeleni Bogdanović, također Marti Baće na postavu izložbe i Robertu Kralju na tehničkoj podršci. Izložba ostaje otvorena u prizemlju Narodne knjižnice do 18. veljače 2021.