FOTO I VIDEO Vox nogomet

Nakon poraza od Češke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo – ekskluzivno u studio Dubrovačke televizije stiže izbornik Hrvatske futsal reprezentacije – Mato Stanković! 

Koja je njegova strana priče? Zašto je reprezentacija ispala? Nakon ne odlaska na tri velika natjecanja je li vrijeme za promjene i odlazak s izborničke klupe?

Odgovore doznajte u ponedjeljak, 23 studenog uživo u sportskoj emisiji TIME OUT Davora Lopina – od 20 sati samo na Dubrovačkoj televiziji! 

Sportska emisija TIME OUT već je u dva navrata odrađivala temu futsala u Hrvatskoj te je izazvala brojne reakcije javnosti na nacionalnoj razini.

Prvo su gostovali Marijan Kustić, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza i Ile Topuzović, predsjednik Komisije za mali nogomet, a uz njih u drugom dijelu emisije i Mato Stanković. Tema je tada bila nastavak sezone unatoč pandemiji koronavirusa. Detaljnije možete pogledati klikom na video link ispod.

Prva emisija izazvala je dosta reakcija, a u drugoj emisiji su upravo povodom toga gostovali predstavnici prvoligaških klubova; Željko Raguž, predsjednik MNK Square, trener MNK Olmissum Duje Maretić i Branko Laura, trener FC Split.

Sigurno je kako će biti iznimno zanimljivo i u trećoj emisiji posvećenoj futsal reprezentaciji Hrvatske!