U sportskoj emisiji TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, gostovao je Paulo Obradović, igrač VK Jug koji je jučer u Rijeci poražen u finalu Kupa Hrvatske od zagrebačke Mladosti 15:13.

Jug je u vrlo uzbudljivom i neizvjesnoj utakmici imao 10-7 i igrača više, ali je na kraju upisao poraz od dva pogotka razlike te je ostao bez prvog trofeja ove sezone.

– Sigurno je da ostane žal za gubitkom utakmice i Kupa.. Imali smo i prokockali smo sve. Mladost je bila na koljenima, trebali smo im zadat posljednji udarac…, ali nismo uspjeli. Kasnije Zagrepčani nisu vjerovali ni sami sebi kako su se vratili u utakmicu. Moram reći kako je Mladost dosta kvalitetna momčad, ove godine su se pojačali i evo stigli su do prvog trofeja u 2021., kazao je Paulo Obradović.

Na upit o sudačkom dvojcu iz Italije jasno je kazao: – Suci nisu bili dorasli finalu iako su iskusni. Mislim da ovo nije bio vaterpolo kojeg želimo gledati… sve se svelo na igrača više i po meni bi suci trebali manje zviždat i da više igre ima. Ovo je definitivno kao neki cirkus u kojem oni zvižde, samo ću to istaknuti, jasan je Obradović. 

Cijelu sportsku emisiju možet pogledati klikom na LINK