Prvo pa muško. Tako bi se mogla opisati prva borba Ante Delije u UFC-u. Hrvatski borac ide na velikog teškaškog potencijala Ciryla Ganea, a što je još zanimljivije, njihova borba će se odviti u statusu sunaslovne borbe večeri.

Podsjećamo, Francuz se je prvotno trebao boriti protiv Rusa Shamila Abdurakhimova, međutim on se je povukao iz borbe zbog ozljede te su čelnici najbolje MMA organizacije na svijetu odlučili kako je ovo idealna vrijeme za dolazak Hodajuće Nevolje kod njih.

Gane i Shamil trebali su odraditi prvu borbu na glavnom programu, a kad je umjesto njega uskočio Delija, prvotno se je mislilo kako će borba ispasti iz glavnog programa i biti među uvodnim borbama. Međutim, čelnici UFC-a znaju kakva su ovo dva borca te su im u dodijelili status sunaslovne borbe večeri, iako su zajednički dosad odradili tek tri borbe pod UFC-om. Naravno, sve tri je odradio Gane pošto je ovo Delijin debi.

Delija je tako odmah u prvoj borbi dobio veliku čast, a i povjerenje iz UFC-a koji vjeruju u njega. U glavnoj borbi priredbe koja će se odviti 17. listopada sukobit će se Brian Ortega i Chan Sung Jung, još poznat kao i „Korean Zombie“. – piše Profightstore.