U sportskoj emisiji TIME OUT urednika i voditelja Davora Lopina gostovao je aktualni izbornik Hrvatske futsal reprezentacije Mato Stanković. Dosta negativnih reakcija izazvao je poraz od Češke u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a upravo se izbornika javno prozivalo.

U emisiji su osim izbornika svoja mišljenja iznijeli Dario Marinović, ponajbolji igrač Hrvatske futsal reprezentacije i bivši izbornik Mićo Martić.

Bivši izbornik je iznio svoja mišljenja te na kraju istaknuo: ”Ostanak Mata Stankovića na čelu Hrvatske futsal reprezentacije bio bi prst u oko hrvatskom futsalu!’‘ Detaljnije u priloženom videu (izjava Mića Martića u cijelosti):

Stanković je pak odgovorio kako je njegova izjava smiješna te kako Mićo Martić u životu nije ništa stvorio s reprezentacijom te kako je ljubomoran. Komentar izbornika na izjavu Martića pogledajte u video prilogu:

Dario Marinović je također dao svoje mišljenje isključivo za ovu emisiju. Smatra kako su potrebne promjene i kako je poraz u Češkoj – neuspjeh. Izjavu možete pogledati u potpunosti u priloženom videu.

 

Cijelu emisiju možete pogledati na kanalu Dubrovačke televizije ovdje  i putem facebook stranice klikom na LINK