U sportskoj emisiji TIME OUT gostovala je Ana Petković iz Tenis kluba Ragusa, uz trenera Paska Barovića, koja je 2021. otvorila kao broj jedan na rang ljestvici U-12 Hrvatskog tenis saveza.

Pasko Barović rekao je kako je Ana jedna vrijedna cura koja je odlična na treningu, natjecanju, ali i školi. Ovaj uspjeh nije slučajan.

To je dijete koje svojim pristupom i zalaganjem pokazuje primjer odraslim članovima. Ovo je Anin veliki uspjeh, za njezinu obitelj, klub.. Ona je projekt Tenis kluba Ragusa, radimo svi s njom, ona je dijete koje trenira u grupi, ima veliku ozbiljnost i to nas uvelike raduje. Igra s curama dvije godine starije, a u Hrvatskoj je 18. na rang ljestvici uzrast U-14, a ima tek 11 godina!

Ana je prošle godine igrala 47 mečeva,  a ostvarila je čak 37 pobjeda!

Izvrsna godina! Igrala sam 11 turnira, šest do 12 i pet do 14 godina. Osvojila je tri turnira u uzrastu do 12 godina i igrala još jedno finale, a u uzrastu U-14 igrala sam tri finala. Stvarno sam sretna i zadovoljna i zahvaljujem trenerima i obitelji što su me podržavali. 

Anino prvo televizijsko gostovanje bilo je večeras na Dubrovačkoj televiziji. Ima tek 11 godina, odradila ga je odlično, kao i svaki meč, predmet u školi… Jedno je sigurno, ovo je njeno prvo, ali sigurno ne i posljednji javni nastup. Pričat će se još godinama o Ani Petković iz Tenis kluba Ragusa.

Detaljnije pogledajte u priloženom sažetku.