Najtraženiji dubrovački fitness trener Elvis Agović potpisao je ugovor s Dubrovačkom televizijom.

Elvis će tako kroz rubriku “GrandFit minute” svakodnevno u emisiji “Sve u 16” gledatelje učiti pravilnoj tjelovježbi.

Na potpisivanje ugovora s Elvisom smo se odlučili jer smo upravo kroz pandemiju koronavirusa spoznali kako je gledateljima potrebno ponuditi dodatan kvalitetan, a ujedno i edukativan i zanimljiv sadržaj u kojem mogu pronaći nešto za sebe. Izvođenje različitih jednostavnih i lakih vježbi kod kuće i više je nego prikladno za održavanje zadovoljavajuće razine kondicije pojedinca te smo se upravo zbog toga odlučili za ovakav sadržaj koji do sada nije bio proizveden na lokalnoj razini. Obzirom na Elvisovo znanje i iskustvo smatram da je on najbolja osoba na našim prostorima za to – kazao je operativni direktor Dubrovačke televizije Pasko Tomaš.

Elvis Agović inače je više od deset godina u fitness svijetu. Magistar je sporta u edukaciji, obrazovao se i usavršavao godinama te je do sada radio u sustavu obrazovanja, s osobama s posebnim potrebama te na brojnim sportskim i edukativnim projektima. Kaže da je ugovor s Dubrovačkom televizijom za njega poseban izazov. Kako se Elvis snašao u ulozi TV voditelja možete pogledati već u ponedjeljak u 16 sati na Dubrovačkoj televiziji.

Emisiju ‘Sve u 16’ gledajte od ponedjeljka do petka od 16 do 17 sati samo na programu Dubrovačke televizije, a pratiti je možete UŽIVO putem facebook stranice Dubrovačka televizija.