-Jučer sam dobio presudu Općinskog suda. Pero Vićan je oslobođen zato što je rekao da Vlahušića treba strijeljati. Ja sam bio koncilijantan na toj priči, na suđenju, što ću ja sada. Priča bila pa prošla, završena – otkrio je nezavisni vijećnik Andro Vlahušić gostujući u emisiji ‘Točka gledišta’ Dubrovačke televizije.

Na pitanje Marije Njavro je li mu čestitao, Vlahušić je odgovorio kako se nisu čuli ni prije ni poslije.

– Nismo se čuli, ali drago mi je. Ne radim od toga nikakve posebne predstave, niti želim bilo kome zlo jer mislim da ima puno stvari koje možemo konstruktivno raditi – kazao je Vlahušić.

Podsjetimo, čelnik DDS-a Pero Vićan je tijekom jedne sjednice Gradskog vijeća 2016.godine Andru Vlahušiću koji je tada bio gradonačelnik poručio kako ga “treba strijeljati jer je jednom pojedincu dodijelio proračunska sredstva”.

Nakon toga je Vlahušić pozvao policiju i DORH da provjere Vićanove navode, a održao je i konferenciju za medije pod nazivom “Kome se prijeti, a koga kažnjava?”

Inače Vlahušić i Vićan imaju dugogodišnju povijest odnosa, a svojedobno su bili i koalicijski partneri u Gradskom vijeću.

Emisiju ‘Točka gledišta’ u cijelosti možete pogledati na našem youtube kanalu.