FCW

U subotu, 5. listopada, oko 11,50 sati, u Ulici Marijana Blažića u Dubrovniku 30-godišnji vozač taksi vozila dubrovačkih registracijskih oznaka napao je policijskog službenika koji je prema njemu postupao zbog prethodno uočenog prometnog prekršaja, stoji u službenom priopćenju PU Dubrovačko – neretvanske.

Osumnjičeni 30-godišnjak je prvo verbalno napao policijskog službenika vrijeđajući ga i omalovažavajući, nakon čega je vozilom krenuo u smjeru policijskog službenika i prešao mu preko stopala noge. Potom se bježeći vozilom udaljio s mjesta događaja čineći pri tom veći broj prometnih prekršaja.

Vozač je vrlo brzo pronađen i uhićen te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu nakon čega je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Također je utvrđeno da je osumnjičeni 30-godišnjak počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira kao i četiri prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama zbog čega mu slijede odgovarajuće prekršajne prijave.

Komentiraj

FCW