Nakon što su neki mediji objavili da je u Culture Clubu Revelin društvo princa Princa Mohammeda bin Salmana pilo skupe šampanjce i častilo hostese što ih je koštalo 50 tisuća eura iz CC Revelin uputili su demanti.

– Nije točna informacija da su u Culture clubu Revelin gosti te večeri bili društvo princa Mohammed bin Salman s jahte Yas. Culture Club Revelin oštro demantira sve netočne informacije vezane uz klub i ograđuje se od svih insinuacija vezanih za boravak navedenih VIP gostiju u Culture clubu Revelin – tvrde iz Revelina te dodaju da članci koji su objavljeni u nekim medijima sadrže brojne neistinite navode i ugrožava ugled i dostojanstvo princa Mohammed bin Salman i pravne osobe (U.O. Afrika).

– Objavljivanjem takvih članaka postupljeno je protivno svim pravilima novinarske struke i na štetu ugleda našeg kluba. Stoga ovim putem zahtijevamo objavljivanje ispravka netočne informacije u cijelosti, na način propisan čl. 4. i 7. Kodeksa Hrvatskog Novinarskog Društva – zaključili su iz Revelina.