Upravno vijeće Doma za starije osobe Dubrovnik i Termoterapije kao izdvojene jedinice u Mokošici već godinu dana uopće nema predstavnika radnika. Informacija je to koju smo danas doznali.

Kako je to uopće moguće pokušali smo doznati od predsjednice tog Upravnog vijeća HDZ-ove Katarine Doršner, no ona niti danas niti prethodna dva dana ne odgovara na pozive novinara Dubrovačke televizije.

Na stranicama doma pronašli smo da se posljednja sjednica Upravnog vijeća održala 22. travnja ove godine, a među točkama se našla i ona o poskupljenju doma od 1. svibnja ove godine kao i izvješće sa skupa radnika koji se održani 17. ožujka i 12. travnja.

Dodajmo kako su uz predsjednicu Katarinu Doršner članovi Upravnog vijeća još i Pavo Perić, Pero Memed te Vlaho Dobrić. Županu Nikoli Dobroslaviću koji uporno tvrdi da o problemima unutar doma ne zna ništa, svakako ćemo poslati upit na temu je li upoznat da Upravno vijeće fukcionira bez predstavnika radnika već dulje vrijeme.

(VIDEO) BRAVO ZA HRABROST! Još djelatnica Termoterapije stalo pred kamere! Otkrile da župan Dobroslavić u osam godina nogom nije kročio u dom u Mokošici!

(VIDEO) RAVNATELJICA TERMOTERAPIJE ZA DUTV! Sambrailo: “Zaprimila sam dopis i zaista ću imati puno toga napisati!”

(VIDEO) STIGLA REAKCIJA ŽUPANA! Nakon hrabrog istupa djelatnica Termoterapije župan i dalje tvrdi kako o cijeloj situaciji nije imao pojma

HRABRE ŽENE PRED KAMERAMA! Ravnateljica sve demantirala, a djelatnice ‘Termoterapije’ istupile u javnost i otvoreno progovorile o problemima unutar doma!

ŠTO SE DOGAĐA UNUTAR ‘TERMOTERAPIJE’ U MOKOŠICI? Djelatnici prijavili ravnateljicu inspekciji i ministarstvu! Marina Sambrailo u ‘Točki gledišta’ sve demantira!