Planiranje luksuznih vjenčanja bila je tema večerašnje emisije “I to je život”, urednice i voditeljice Orlande Vlahušić Prkačin, u kojoj su gostovale planerice vjenčanja, Kristina Kriste i Maja Pavlovski Delić.

Gošće su ispričale kako su prije planiranja vjenčanja radno iskustvo stekle u raznim uslužnim djelatnostima, u kojima su uvidjele kako Dubrovnik postaje sve popularnija destinacija za vjenčanja. Odlučile su biti produžena ruka mladenaca u bilo kojem dijelu svijeta te im pomoći isplanirati vjenčanje iz snova u Dubrovniku, a pritom se i dobro zabaviti. Budućim mladencima nude prekrasne dubrovačke lokacije na kojima će izreći sudbonosno “da”, različita prijevozna sredstva, kao i prekrasne lokacije za večeru i zabavu.

Naglašavaju kako je njihov posao, itekako, odgovoran te zahtijeva smirenost i fokusiranost. Otkrile su koje lokacije mladenci najčešće biraju, koju vrstu muzike preferiraju, koji su vjenčani paketi u ponudi te koji od njih su najpoželjniji. Na kraju su se složile kako je dan vjenčanja poseban za mladence, obitelj, prijatelje, ali i za njih, jer na taj dan sve treba biti savršeno i nema mjesta pogreškama.

Kako isplanirati savršeno vjenčanje možete pogledati u videu ispod ili u petak, u 15.00 sati, na Dubrovačkoj televiziji.