Dental Centar Župa otvorio je vrata svoje druge poslovnice na adresi Ulica Dr. Ante Starčevića 45 na trećem katu u Grawe zgradi.

Novootvoreni Dental Centar prostire se na 300 metara kvadratnih te u četiri ordinacije pruža sve stomatološke usluge na jednom mjestu uključujući i radiološku dijagnostiku 3D CBCT uređaja te dva intraoralna skenera koja znatno olakšavaju izradu protetskih nadomjestaka. Vrijednost ulaganja je više od dva milijuna kuna, a u Dental Centru Župi zaposleno je šest novih djelatnika.

Dental Implant Center Župa centar je suvremene stomatologije kojeg čine ugodno opremljen ambijent, moderna tehnologija, najkvalitetniji materijali i naravno, NJIHOVA najveća vrijednost – KVALITETNI zaposlenici.

Vlasnik Zoran Primorac ističe kako će se zadržati ista cjenovna politika kojom se nastoji biti što pristupačniji što većem krugu ljudi. Do ideje o otvaranju novog Dental Centra došlo je, kako kaže, nakon učestalih upita pacijenata o ordinaciji i u gradu kako bi im usluge bile pristupačnije u svakodnevnici. Već postojeći Dental Centar u poslovnoj zoni Čibača ostaje na istoj adresi kako bi bio bliži stanovnicima Župe i Konavala. Kako je bilo na otvaranju pogledajte u fotogaleriji ispod.

Sponzorirani članak