U subotu 16. siječnja 2021.g. u prostorijama Mosta u DOC-u održana je Osnivačka i izborna skupština Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik.
Nakon provedenih tajnih i demokratskih izbora između više kandidata, provedenih u skladu s protuepidemijskim mjerama koje su na snazi, Izborno povjerenstvo je utvrdilo i proglasilo da je za koordinatara Gradske koordinacije političke stranke Most za Grad Dubrovnik izabran Maro Kristić, a za članove Gradskog koordinacijskog tima da su izabrani: Antun Pavlović i Julija Zupčić.
Osnivačkoj i izbornoj skupštini Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika ispred središnjice političke stranke Most bili su kao gosti nazočni: Božo Petrov, predsjednik Mosta, Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta i Kristina Bakula, organizacijska tajnica Mosta.
Nakon proglašenja izbornih rezultata nazočnim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika obratili su se izabrani koordinator Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika Maro Kristić i izabrani članovi Gradskog koordinacijskog tima: Ante Pavlović i Julija Zubčić, te su najavili kako očekuju da će se u idućih mjesec dana dovršiti, usvojiti i objaviti izborni program Mosta za Grad Dubrovnik, te da bi u idućih desetak dana trebalo biti utvrđeno i objavljeno tko će biti Mostov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika.
Nazočnim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika obratili su se i Božo Petrov, predsjednik Mosta, Ante Kujundžić, politički tajnik Mosta i Kristina Bakula, organizacijska tajnica Mosta, čestitali izabranim dužnosnicima Mosta za Grad Dubrovnik i poželjeli im, kao i svim drugim članovima Gradske koordinacije Mosta Grada Dubrovnika, uspjeh u daljnjem radu, te su potom iznijeli svoja očekivanja od predstojećih izbora za dužnosnike i tijela lokalne i područne (regionalne) samouprave.