FCW

Već od danas će se brojevi banaka na placama povećati- u Gružu će ih biti 37, Lapadu 10, a u Gradu 10 javljaju iz Sanitata.

Navode kako su u dogovoru sa Službom civilne zaštite Dubrovnik, uspjeli u  inicijativi da se pleksiglas barijere uklone i zamijene drugim, prihvatljivim zaštitnim materijalom. Na bancima će tako umjesto pleksiglasa biti zaštitne folije koje su puno praktičnije i prihvatljivije za korištenje. Sigurne su od udara vjetra te će se svakodnevno mijenjati kako bismo osigurali maksimalnu zaštitu i higijenu.

Time su osigurali povećanje broja banaka kako bi što više pomogli domaćim proizvođačima u ponudi proizvoda, a kupcima omogućili širu ponudu i lakši pristup domaćoj hrani.

Zainteresirani prodavači ne trebaju se više najavljivati za prodaju od ponedjeljka do srijede, ali za petak i subotu ostaje jednaka procedura. Prodavači se moraju najaviti voditelju Službe dubrovačkih tržnica Nevenu Kacigi putem telefona 091 4288 642

U ovom razdoblju popuštaju mjere, ali Sanitat i dalje pazi na sigurnost kupaca i prodavača. Ograde oko placa će biti uklonjene, ali će i dalje zadržati dezinfekcijske punktove te mole kupce da se pridržavaju pravila distanciranja i dezinfekcije ruku.

 

Komentiraj

FCW