FCW

Ministarstvo turizma potvrdilo je imenovanje Ane Hrnić za direktoricu Turističke zajednice grada Dubrovnika pa je tako ona 28. svibnja upisana u Upisnik turističkih zajednica kao osoba ovlaštena za zastupanje.

Podsjetimo njezinu kandidaturu u siječnju je jednoglasno podržalo Turističko vijeće. No nije tajna kako je Hrnić došla političkim putem. I prije raspisivanja natječaja jaku podršku je dobila od vladajućih – gradonačelnika Mata Frankovića i čelnika DUSTRA-e Željka Raguža, stoga nikoga nije previše niti iznenadila podrška turističkog vijeća, ali je u medijskom prostoru zato odjeknula vijest kako je podnesena upravna tužba protiv njenog imenovanja. Neki od razloga tužbe bili su nepotpuna dokumentacija aktualne direktorice i neodgovarajući sastav Turističkog vijeća koje ju je jednoglasno izabralo. Tužbu je podnio Tonći Skvrce koji se natjecao za isto radno mjesto.

Danas pak iz Gradske uprave javljaju kako je program Ane Hrnić bolji u odnosu na predloženi program drugog kandidata. Naknadno je izjavljena žalba Ministarstvu turizma na odabir direktorice no ovim je rješenjem pišu iz gradske uprave potvrđena ispravnost provedenog postupka, zadovoljavanje svih propisanih uvjeta, kao i imenovanje direktorice čime se eto dozvolio upis u Upisnik turističkih zajednica.

I za kraj. Što je konkretno Ana Hrnić napravila u ovih nekoliko mjeseci, osim što se hvale marketinškom kampanjom od 14 milijuna kuna –  još uvijek nismo vidjeli. Na naš posljednji novinarski upit na ovu temu iz Turističke zajednice još uvijek nisu odgovorili.

Komentiraj

FCW