Gradonačelnik Mato Franković danas se na svom facebook profilu pohvalio informacijom kako je promocija Dubrovnika snažno odjeknula na američko tržište. Njegov status prenosimo u cijelosti.

U prime time-u ABC News, jedne od vodećih američkih TV postaja danas je emitirana posebna emisija Good Morning America iz Dubrovnika. 12.5 milijuna ljudi gledalo je navedenu emisiju te na takav način dobilo informacije o sigurnom Dubrovniku kao i o mogućnosti posjeta te jedinstvenog doživljaja našeg Grada u vrijeme COVID krize.
Kada bi pokušali izmjeriti financijsku vrijednost ovakve reklame kao i učinak emisije dovoljno je reći – neprocjenjivo! Hvala @ABCNews! Hvala cijeloj hrvatskoj ekipi Krešu Macanu i Total Coratia Travel info koji sudjeluju u ovom projektu i hvala TZ Dubrovnik na organizaciji događanja.
Sutra u jutro imam uživo intervju s ekipom iz ABC News-a. Veselim se još jednom pozvati naše vjerne goste iz SAD-a na povratak u naš Grad. Zašto? Jer je siguran, jer je poseban i ne ide nigdje čeka na njih….

Komentiraj