Gosti večerašnje emisije “I to je život”, bili su voditelj Dubrovačke televizije Emerson De Souza Cruz i njegov desetogodišnji sin Leonardo, koji su pričali o svom nedavnom putovanju u Brazil.

Gledatelji su večeras imali priliku upoznati Brazil očima rođenog Brazilca, Emersona De Souza Cruza. S Emersonom je gostovao i njegov sin Leonardo, koji je, također, bio prepun dojmova zbog putovanja u Brazil. Nakon punih sedam godina Emerson je sa svojom suprugom i dvojicom sinova posjetio svoj rodni grad i svoju obitelj, pa mu putovanje koje je trajalo punih 13 sati nije teško palo. Govorio je o brazilskim običajima koji mu nedostaju, ali i naglasio kako mu je ove godine nedostajalo kolendavanje, koje je propustio zbog odlaska u Brazil. Djetinjstvo u Brazilu, kako kaže, razlikuje se od djetinjstva djece u Hrvatskoj jer u Brazilu najviše vremena provode igrajući se u prirodi i na svježem zraku.

Tijekom emisije gledatelji su vidjeli kakvu hranu najčešće jedu u Brazilu i kako je pripremaju. Brazilci jedu jako puno voća te su sokovi od svježeg voća sastavni dio dana. Spas od visokih temperatura pronalaze ispod tuševa, koje ima svaka kuća. Moto taxi je jako zanimljiva opcija prijevoza, dok je Fiat najpopularnija marka vozila. Leonardo je za kraj rekao kako bi volio češće putovati u tatin rodni kraj, a Emerson naglasio kako su mu obitelj i obiteljska okupljanja najvažniji u životu.

Kako izgleda život u Brazilu pogledajte u videu ispod ili u petak, u 14.00 sati, na Dubrovačkoj televiziji!