Foto: DUTV

Nezavisni gradski vijećnik Ivan Cetinić izabran s KLGB Ivice Roka bio je gost Paska Tomaša u prvoj emisiji “Dnevni red” na Dubrovačkoj televiziji. Smatra da se vladajući uglavnom bave podjelom plijena.

Vladajuća većina ona se temelji na podjelama plijena. Ako je nekome cilj samo podijeliti neko gradsko poduzeće ja mislim da tome nije mjesto u politici. Ali očito su takvi svi – izjavio je u Dnevnom redu vijećnik Cetinić te je komentirao dva direktora javne gradske tvrtke Čistoća.

Meni je to potpuno smiješno, dva direktora imat, a plaće radnicima su male full i obećavaju im se povećanja, s druge strane čišćenje čekaonica se dava nekim trećim osobama. Mislim, to nema veze s glavom – kazao je Cetinić te dao svoj osvrt na aferu “Čekaonice” koja je vezana uz Ivanu Brnin.

Mislim da je to suludo. Znači imate gradsko javno poduzeće Čistoća, imate Libertas i da netko od njih dvoje ili oni skupa ne održavaju čekaonice meni je to totalno smiješno. Nego oni davaju to trećoj osobi, nebitno koja je, a još pogotovo ako je to nešto rodbinski vezano što budi svaku sumnju – naglasio je Cetinić i na pitanje novinara odgovorio da ne zna je li bilo natječaja za čišćenje autobusnih čekaonica. Zanimljiva rasprava dostupna je u videu.

Cetinić komentirao obećane infrastrukturne projekte
Pred sam kraj emisije Ivan Cetinić odgovarao je na pitanja iz brze pitalice te je rekao da vladajući sigurno neće napraviti davno obećanu javnu garažu u Zlatnom potoku, vjerojatno ni u Mokošici, a možda tek onu iza OTP banke. Smatra da Dom umirovljenika ispod Medareva također neće završiti, a jedna od stvari za koju vjeruje da će je napraviti je Azil za životinje na Grabovici. Što je još odgovorio pogledajte u videu.

Cijelu emisiju pogledajte klikom na video.