U emisiji Izborni studio Dubrovačke televizije gostovao je gradski vijećnik Mosta Maro Kristić. On je bio i kandidat te stranke za gradonačelnika stoga se u emisiji osvrnuo na izborne rezultate i priznao kako je ipak malo razočaran jer su osvojili tek jedan vijećnički mandat, a očekivali su minimalno dva.

“Spletom okolnosti, vjerojatno i naših propusta u kampanji osvojili smo taj jedan mandat. Nešto sitno je falilo za taj drugi, a to sitno je manje bitno kad završi tako kako je završilo”, istaknuo je Kristić te dodao kako je teško procijeniti u čemu je točno bio problem. “Smatram da smo imali iznimno kvalitetno organiziranu kampanju. Most je novoosnovana organizacija u Dubrovniku. Doneadavno sam sam predstavljao Most u Dubrovniku i tek u siječnju ove godine smo osnovali organizaciju i po osnivanju smo imali dolazak velikog broja ljudi i naša lista je imala čak 18 novih lica. Samo troje je bilo s liste 2017.”

Kristić je komentirao i pad u broju od oko 500 glasova u odnosu na njegovu kandidaturu za mjesto gradonačelnika 2017. “Naša kampanja nije bila personalizirana kao ostale kampanje gradonačelničkih kandidata. Nastojali smo staviti naglasak na tim. Htjeli smo novim ljudima dati priliku da se pokažu. Mi i nismo ciljali na gradonačelničku poziciju, ali smo se nadali boljem rezultatu liste.”

Što je Kristić odgovorio na pitanje hoće li se ponovno kandidirati za mjesto gradonačelnika pogledajte u sljedećem video isječku.