Gostujući u ovotjednoj emisiji Jedan na jedan Željko Raguž govorio je između ostalog i o svojoj poziciji predsjednika MNK Square.

Nakon nekoliko poraza, pitanje je hoće li MNK Square ostati u prvoj ligi. Raguž kaže kako je ostanak među najboljima siguran te kako s obzirom na uvjete stoje fantastično.

“Apsolutno smo oslonjeni samo na domaće igrače, imamo i puno ozljeda. Ja sam još uvjeren da ćemo se u playoffu boriti za najbolja mjesta”, rekao je Raguž. Na pitanje snosi li dio odgovornosti za nepovoljnu situaciju, Raguž je rekao kako snosi pozitivnu odgovornost jer je, kaže, dao sve od sebe da stanje u klubu bude što bolje. Priznaje ipak, da je moguć i njegov skori odlazak s te pozicije.

Nekad se pitam da li meni sve to skupa treba. Volim sport i vidit ćemo na kraju sezone, ali da sam se zasitio, jesam”, istaknuo je predsjednik kluba. Na pitanje hoće li podnijeti ostavku na svoju poziciju ukoliko klub ispadne iz prve lige, Raguž je rekao: “Ma ja mislim da ću je podnijeti i ako mi ostanemo i ako postanemo prvaci jer mislim da sam se već nakon tri godine i malo zasitio i da sam dao cijelog sebe na sve strane zvanje doktora, sponzora… Bilo je tu puno veselja s egzotičnim strancima, ali evo vidit ćemo do kraja sezone.”

Što je još Raguž rekao na ovu temu pogledajte u sljedećem video isječku.