U ovotjednoj emisiji Jedan na jedan urednice i voditeljice Danijele Demarin Hasanović gostovala je predsjednica GO HSU-a Olga Muratti. Riječ je o bivšoj predsjednici SDP-a koja je tu stranku napustila prije devet godina, još 2013. kad je rekla kako se nikako ne može složiti s lakoćom donošenja neutemeljenih odluka i lošim odnosima prema ljudima.

“Oni koji su mi se čudili što sam to rekla danas čitam njihove skoro pa iste izjave. Ja možda nisam pametnija od drugih, ali sam imala više utakmica u nogama i naslutila sam da to nije to. Ne da to nije pravo nego to nije bilo moje poimanje socijaldemokracije. I nisam se namjeravala više baviti politikom, ali su me zgrabili umirovljenici”, rekla je Muratti, a na konstataciju kako ju je potom zgrabio HDZ rekla je kako to nije točno. “Vi dobro znate samo što ste novinarka pa morate govoriti drugačije, da su umirovljenici osuđeni da budu uz vladajuće jer nemaju vremena čekati. Njih ne interesiraju ni lijevi ni desni.”

Istaknula je Muratti i kako koalicija s HDZ-om nema ideološki predznak. “Ne radi se tu ni o ljubavi. Radi se o pameti, trezvenosti i politički ispravno donesenoj odluci.” Dodala je i kako se unatoč napuštanju SDP-a ideološki nije promijenila. “Socijaldemokratkinja bila i ostala.”

Više u video isječku, a cijelu emisiju pogledajte OVDJE.