U emisiji “Zdrav grad zdravog duha” gostovala je Luce Šalja, umirovljenica i članica Kluba 65+ Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik. U emisiji je istaknula važnost aktivnog načina života koje je iznimno bitno radi očuvanja zdravlja, pogotovo mentalnog. U životu se sve može postići ako se pravilno posloži vrijeme. Obitelj je iznimno bitna, ali čovjek uvijek mora pronaći vrijeme i za sebe. Meni su velika ljubav more i odlazak na ribanje, a uživam i u druženjima s prijateljima u Klubu 65+ gdje dugi niz godina i volontiram, istaknula je Šalja.

https://youtu.be/pfzUJRIjlNE

U različitim socijalnim programima Hrvatski Crveni križ nastoji pružiti pomoć socijalno ugroženim osobama, kao i osobama u nepovoljnim osobnim ili obiteljskim okolnostima. Na taj način ostvaruje se podrška pojedincu i njegovoj obitelji što dovodi do promjena sa svrhom unapređenja kvalitete života i osnaživanja korisnika u samostalnom zadovoljavanju osnovnih životnih potreba kao i njihovog aktivnog uključivanja u društvo.

Cijelu emisiju u kojoj je gostovala Luce Šalja, umirovljenica i članica Kluba 65+ članica Kluba 65+ Gradskog društva Crvenog križa Dubrovnik možete pogledati na Youtube kanalu Dubrovačke televizije.