U emisiji Jedan na jedan urednice i voditeljice Danijele Demarin Hasanović gostovao je Miho Baće, predsjednik gradske organizacije HSLS-a. Na proteklim izborima stranka kojoj pripada podržala je Andra Vlahušića što Baće smatra lošom odlukom. Tad je na čelu bila Belka Elezović.

“Ja sam tada bio član Izvršnog odbora i ja se nisam slagao s time, ali sam podržavao. Strukturalnost HSLS-a je takva i ja sam stao iza odluka stranke iako se s njom nisam slagao. I dalje mislim da to nije bila dobra odluka i to ne zato što smo vapili za nekim svemirskim rezultatom nego zato što mislim da Andro Vlahušić nije dobra opcija za koaliranje”, istaknuo je čelnik HSLS-a te dodao kako tu ne govori o osobnom stavu prema Vlahušiću već o njegovu radu.

“Mi smo bili zajedno u istoj stranci, zajedno bili u Izvršnom odboru, razišli smo se u dobrim odnosima. Cijeli njegov životni habitus jest takav da okuplja ljude unutar svoga nekakvoga osobnog projekta koji je nacionalan ili lokalan i po tome konstruira svoja pravila i svoje odnose. Kako stari, tako tu agendu zamjenjuje taština. Ne želim biti unutar te priče”, rekao je Baće.

Više na ovu temu pogledajte u video isječku.