U večerašnjoj emisiji “I to je život”, urednice i voditeljice Orlande Vlahušić Prkačin, gostovali su radijski voditelji i supružnici, Nila Miličić Vukosavić i Sebastijan Vukosavić, koji su gledateljima otkrili svoju zanimljivu ljubavnu priču.

Nila Miličić Vukosavić i Sebastijan Vukosavić jedan su od najpoznatijih dubrovačkih parova pa su povodom Valentinova ispričali svoju životnu priču. Otkrili su kako je simpatija bila obostrana već kod prvog susreta, ali i predrasude s kojima su se susretali na početku veze. I Nila i Seba su sasvim otvoreno pričali o situacijama s kojima su se susreli zbog razlike u godinama i Nilinog prethodnog braka. Oboje su istaknuli koliko je važna podrška najbližih u takvim trenutcima, ali i koliko je važno vjerovati jedno u drugo i u ono što želite.

Svakako je bilo lijepo čuti kako se Nilina i Sebina kćer Rea odlično slaže s braćom, Nilinom djecom iz prvog braka. Nila je otkrila i kako je nije bilo strah kako će njezina djeca prihvatiti Sebu jer, kako kaže, Seba jednostavno zna s djecom i ne može im se ne svidjeti. Za razliku od mnogih drugih bračnih parova Nila i Seba rade na istom radnom mjestu, kao radijski voditelji, što bi mnogima predstavljalo problem, ali ne i njima. Iako im neki nisu prognozirali duge bračne vode, dokazali su kako ljubav sve pobjeđuje. Puno ljubavi, razumijevanja, tolerancije i međusobnog uvažavanja, kako kažu, formula su za dug i kvalitetan brak.

Nilinu i Sebinu životnu priču možete pogledati u videu ispod ili u petak, u 14.00 sati, na Dubrovačkoj televiziji!