U prvoj ovosezonskoj ‘Točki gledišta’ urednice i voditeljice Marije Njavro na temu brze ceste gostovao je i nekadašnji županijski vijećnik i stanovnik Župe dubrovačke Nikola Duper koji se oštro protivi gradnji navedene trase brze ceste. Istaknuo je da su mnogi HDZ-ovci protiv navedene trase brze ceste koja bi išla kroz Župu dubrovačku, no njihova imena nije htio otkriti.

Naveo je da su u Župi svi protiv projekta osim Silvija Nardellija i Jure Marića.

Znate što je za mene zaista politizacija? Politizacija je kada bi jedan dio HDZ-a, ne srećom cijeli, nakon izbora kad su pobijedili suspendirali do sljedećih izbora demokraciju i opoziciju tako da oni više ništa ne mogu reći, kao ni mi obični ljudi. I to je za njih onda prava demokracija, ali to tako ne funkcionira jer mi građani imamo pravo govoriti i obratiti se i HDZ-u i Župki – kazao je Duper.

Znam što misli Silvio Nardelli i znam da je većina HDZ-ovaca protiv ove trase. Isto tako znam da samo dvoje ljudi u Župi snažno želi tu varijantu, a to su Silvio Nardelli i Jure Marić. Meni se čini da će oni uskoro morati usvojiti jednog kučka i mačka da imaju društvo – komentirao je između ostalog Duper.

Emisiju u cijelosti pogledajte i na našem youtube kanalu.