Nakon što je dubrovačka odvjetnica Viktorija Knežević putem društvenih mreža prozvala gradonačelnika Mata Frankovića zbog navodno skupocjenog ručnog sata koji nije naveo u imovinskoj kartici, danas smo pitali gradonačelnik koliko vrijedi njegov sat i kako komentira navode odvjetnice. Odgovorio je kako je sat puno niže vrijednosti od navedene.

“Vrijednost je ona kojom sam ga ja platio svojim novcima prije 10-ak godina i bilo je to 1500 eura. Vidim da određeni stručnjaci za satove kažu da vrijedi 30 pa i više tisuća kuna. Pa ako su oni voljni platiti ga meni toliko, ja sam ga voljan prodati”, istaknuo je Franković.

Komentirao je gradonačelnik i prozivke odvjetnice. “Meni se čini da je Viktorija Knežević pomalo počela biti opsjednuta sa mnom. možete misliti da sat koji ja imam niz godina odjednom ona gleda koji sat nosim, kako govorim, što radim, svaki moj korak ona komentira. ja sam jedno vrijeme mislio da ona ima političke ambicije, ali sad mi se čini da je fokusirana na mene. To je malo zabrinjavajuće”, rekao je Franković.

Cijelu izjavu pogledajte u sljedećem video isječku.