Gošća ovotjedne emisije Jedan na jedan Dubrovačke televizije koju vodi i uređuje Danijela Demarin Hasanović bila je odvjetnica Viktorija Knežević. Iako je javnosti najpoznatija po svojoj odvjetničkoj praksi, bila je i politički aktivna. U emisiji se prisjetila iskustva sa HNS-om.

“Javnosti je malo manje poznato da sam ja doslovno prvi suradnik koji je napustio suradnju s Vlahušićem. Doslovno sedam dana otkako je postao gradonačelnik, ja sam se zahvalila i pošla svojim putem”, rekla je Knežević te poručila kako nije došlo do svađe, no jest do neslaganja. “Meni je bilo već jasno u tih par dana da sve što nam je govorio u kampanji da su to bile samo lijepe riječi. On je doslovno preko noći promijenio kaput i počeo mijenjati politiku prvo prema svima nama, i unutra i vani.”

Odvjetnica je u emisiji ispričala kako je nazvala Vlahušića i tad mu rekla da to nije njeno vrijeme ni njeni ljudi. “Zaista sam sretna što sam donijela takvu odluku. Kad pogledate sve sudske procese u koje se uvalio, ja sam presretna što sam se iz te suradnje katapultirala na vrijeme i što sam vidjela kud plovi taj brod”, istaknula je Knežević te poručila kako nema mogućnosti buduće suradnje nje i Vlahušića.

Više u video isječku, a cijelu emisiju možete pogledati OVDJE.