Gošća ovotjedne emisije Jedan na jedan urednice i voditeljice Danijele Demarin Hasanović bila je bivša predsjednica Gradske organizacije HNS-a, ujedno i bivša direktorica Čistoće Nataša Gabričević. Jedna od tema bila je uprave stanje u Čistoći.

“Tvrtka koja ima oko 200 zaposlenih nema potrebe za tolikom upravom. Ja sam dugi niz godina radila u tvrtki koja je imala 12 tisuća zaposlenih i imala je tročlanu upravu. Čemu tročlana uprava Čistoće na 200 zaposlenika? Samo se događa gluhi telefon i operativnosti nema”, istaknula je Gabričević te dodala kako se još 2016. intenzivno razmišljalo o zatvaranju Grabovice, a navela je i brojne druge projekte te istaknula kako smatra da aktualna uprava ne radi ništa.

“Danas čitam da je Grad Dubrovnik platio za 2021. godinu 197 tisuća eura – oko milijun i pol kuna – naših novaca na penale zbog neodvajanja otpada. I? Nitko ništa!” Gabričević je rekla i kako nije dobro odabrana uprava Čistoće te da gradska uprava očito ne razumije ili ne želi razumjeti ozbiljnost problema. “To je žalosno jer tempo kojim smo mi radili u Čistoći – od jutra do sutra – da bi realizirali sve, i okej došli su novi, ja sam prva rekla da je u redu da svatko bira svoje ljude. Franković je izabrao. I što su napravili? Ništa”, rekla je Gabričević, a potom je navela pojedine greške vladajućih.

Detaljnije u videoisječku!

Cijelu emisiju pogledajte ovdje: