Foto: ELFS

Na jednoj od najljepših dubrovačkih plaža – Copacabani uskoro gostuje sve popularnija mlada pjevačica Domenica Žuvela. Uz zabavnu Korčulanku na idiličnoj ljetnoj sceni dobar provod je zagarantiran.

04. kolovoza plaža Copacabana će ugostiti mladu nadu hrvatske glazbene scene Domenicu Žuvelu. Uzdanica Tončija Huljića nastupala je na svim vodećim hrvatskim glazbenim festivalima, a izdala je i diskografski album Ćiribu Ćiriba. Sve popularnija Domenica sigurnim korakom ostavlja svoj trag na sceni, a ubrzo će ostaviti svoj trag i na Copacabani.

Uz fine koktele i razna pića, ugodnu atmosferu i još ugodniji ambijent, dobru glazbu i dobro društvo zabava je zagarantirana. Stoga rezervirajte datum, a i svoje mjesto na broj 099 5640 982. Cijena ulaznice je simboličnih 50 kn.

Zabava se održava uz pridržavanje svih mjera propisanih od strane stožera i shodno tome Copacabana tim nudi mogućnost testiranja za sve koji nemaju COVID potvrdu. Testiranje će se održati na dan koncerta u popodnevnim satima na recepciji CAMP-a SOLITUDO, a cijena testa iznosi 150 kn. Uživajte u ljetnoj večeri uz glazbu vesele Korčulanke čija će vas energija zasigurno dignuti na noge.

Promo