Vido Bogdanović u studiju Dubrovačke televizije kritizirao je svoju stranku, HSS, za koji kaže da je propustio brojne prilike pripremit se za budućnost. Smatra da su za to odgovorni vodeći, od Tomčića do Beljaka, a u tom kontekstu kao krivca je naveo i sam sebe.

“HSS propušta sve vlakove za budućnost, a vrijeme je jedino što ne možemo zaustaviti. Bez obzira što mi htjeli, našu djecu čeka budućnost a ne prošlost!” – naglasio je Bogdanović.

Kao političkog uzora Bogdanović je naveo Stjepana Radića, baš kao što je ranije u Izbornom studiju istaknuo i Željko Raguž.

Osvrnuo se na izjavu Frankovića kako će “grad sljedeće četiri godine ploviti u mirnu luku”. Bogdanović je rekao kako se ne slaže s Frankovićem da će “služiti grad” već naglašava kako grad treba voditi! Dodaje kako u kampanji nije čuo ništa osim turizma, a očekuje nas loša sezona.

“Gradonačelniku želim da se uz služenju gradu pretvori u vođu!” – zaključio je Bogdanović.

Na pitanje što bi poručio županu Dobroslaviću odgovorio je kako dijeli mišljenje gospodina Petrova kako su županije nepotrebne, a Bogdanović je dodao kako “županija ne služi ničemu”.