Vijest kako je dubrovački gradonačelnik Mato Franković svog vjenčanog kuma Antu Vojvodića nakon Libertasa zaposlio i kao pročelnika za financije u Gradu Dubrovniku dospjela je i u nacionalne medije.

Index tako danas u opsežnom članku kronološki donosi kako je Franković Vojvodića 2017. prvo postavio na mjesto direktora Libertasa, a odnedavno i kao jedinog kandidata na natječaju zaposlio i na poziciju pročelnika za financije.

Iz Grada Dubrovnika su pak demantirali navode kako je Vojvodić na bolju poziciju pristigao zbog kumstva s Frankovićem, a Index pak doznaje kako je Ante Vojvodić bio vjerovali ili ne čak dvostruki direktor.

Naime, istovremeno dok je obnašao funkciju u Libertasu, bio je upravitelj društva DTS-holding, nekadašnje perjanice gradskog gospodarstva. Vojvodića je Index pitao o njegovoj ulozi u Dubrovačkoj trgovini, a on je odgovorio da je likvidator društva od 5. veljače. 2020. Dodajmo još kako se na stranicama Sudskog registra Vojvodić i dalje vodi kao upravitelj/likvidator tog društva.