Rujan nikada nije izgledao bolje: Tri omiljena DJ imena Dubrovčana nastupaju u naredna tri vikenda. Niz najdražih gostovanja počinje već ovaj petak nastupom Mark Knighta, nastavlja se idući petak, 20. rujna trećim nastupom Claptone-a ove sezone dok se 27. rujna s nestrpljenjem očekuje deseti jubilarni nastup Fedde Le Granda.

Za sve domaće goste formirane su posebne pogodnosti za sva tri svjetska gostovanja u rujnu. SAMO sutra u uredu Revelina dostupni su promotivni paketi regularnih ulaznica 1+1 gratis po cijeni od 100 kuna za sva nadolazeća gostovanja.

U četvrtak i petak u prodaji su promotivni paketi regularnih ulaznica 2+1 gratis po cijeni od 200 kn koji su dostupni najkasnije do 16:00 u petak, 13. rujna. Ali ni to nije sve, za koncert Claptone-a i Fedde Le Granda formirane su posebne VIP ulaznice za silver, gold i platinum sektor. Vip ulaznice za silver sektor dostupne su po cijeni od 200 kn, za gold sektor po cijeni od 300 kn i za platinum sektor po cijeni od 400 kn. Iste su dostupne do isteka zaliha isključivo u uredu Revelina.

Sve dodatne informacije dostupne su na društvenim mrežama i službenoj web stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na kontakt broj 098 533 531. Budi i ti dio najbolje zabave u Gradu! Iskoristite promotivne akcije i zabavite se uz hitove najboljih DJ-a današnjice.