U organizaciji Turističke zajednice općine Konavle, Karnevalske udruge Dominali i Udruge Cavtatske mame u Cavtatu će se ovaj vikend, 7. i 8. srpnja, održati 18. Cavtatski ljetni karneval, već tradicionalno s bogatim zabavnim programom na više lokacija na cavtatskoj rivi. Subotnje događanje bit će prilagođeno Svjetskom nogometnom prvenstvu i utakmici Hrvatska-Rusija, zbog koje se neće održati karnevalska povorka, već će za tu priliku na ljetnoj pozornici biti postavljeno veliko platno za prijenos utakmice. Pozivamo sve ljubitelje nogometa da nam se u što većem broju pridruže u bodrenju naše reprezentacije.

XVIII program Cavtatskog karnevala zamišljen je kako slijedi:

 

 

Subota, 7. srpnja VELIKI KARNEVAL

Nakon utakmice i nadamo se slavlja, na ljetnoj pozornici sve maškarane i nemaškarane zabavljat će grupa TALIRI, a ispred crkve Sv. Nikole program se nastavlja uz glazbeni sastav ET’NA, plesnu skupinu NATYA te vatrenu skupinu VODORIGE.

Posebni gosti prve večeri su KARLOVAČKI BUBNJARI & HALUBAJSKI ZVONČARI VIŠKOVO

 

Nedjelja, 08. srpnja DJEČJI KARNEVAL

20:30
Maškarana povorka na cavtatskoj rivi predvođena Cavtatskom glazbom, mažoretkama Župe Dubrovačke, Čitluka i Cavtata.

Na ljetnoj pozornici slijedi glazbeno-plesni program za djecu uz ZVUKE JADRANA i plesno-akrobatsku skupinu CROWD CONTROL – KAM HRAM

Ispred crkve sv. Nikole i drugu večer nastupit će glazbeni sastav ET’NA, plesna skupina NATYA te vatrena skupina VODORIGE.

Treća pozornica, ona na gradskoj plaži, rezervirana je glazbeno-plesni program za mlade uz DAPAL BAND i DJ LUKAS.

Kao i svake godine veličanstveni vatromet u cavtatskoj luci predviđen je za 23:30.