Plesna predstava Skupa u koprodukciji Umjetničke organizacije 21:21 i mreže Pan-Adria prema koreografiji Petre Hrašćanec u suradnji sa šest mladih plesačica, izvedena je sinoć, 8. kolovoza u Lazaretima u sklopu programa 72. Dubrovačkih ljetnih igara.

Predstavu koja propituje što znači zajedništvo na sceni, odnosno na koji način gradimo i dijelimo nešto u mnoštvu, izvele su plesačice Viktorija Bubalo, Ema Crnić, Lara Frgačić, Tessa Ljubić, Ariana Prpić i Una Štalcar Fura, koje i supotpisuju koreografiju uz Petru Hrašćanec. Četrdesetominutnu izvedbu publika je sinoć ispratila dugim pljeskom koji je izvođačice na poklon vraćao tri puta.

Ples je premijerno izveden lani u listopadu u Zagrebačkom plesnom centru, a odmah zatim i na međunarodnom festivalu suvremenog plesa Visavì u Gorizii u Italiji. Kritičari su ga ocijenili kao „rijedak doživljaj scenske čarolije“, a o Petri Hrašćanec zabilježili kako je „ovim radom uronila u autentične dubine korpografije i pokazala dojmljivu zrelost“ (Maja Đurinović za Plesnu scenu). Glazbu su potpisali Alen i Nenad Sinkauz, scenografiju i kostimografiju Zdravka Ivandija Kirigin, a oblikovanje svjetla Marino Frankola.