Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik i Mažoretkinje Grada Dubrovnika sudjelovali su na međunarodnom natjecanju ”World International Dance Open Zagreb Finale”. Na desetom izdanju jednog od najvećih svjetskih natjecanja koje se održalo u Dvorani Sutinska vrela u Zagrebu od 04. do 07. svibnja 2023. godine, svoje briljantno plesno i športsko umijeće pokazalo je preko 10.000 plesača iz cijelog svijeta.

Naši dubrovački plesači iz Plesno rekreacijskog studiJa Dubrovnik predstavili su se s brojnim koreografijama za koje su osvojili sljedeće rezultate:
Zumba Kids i Teensi – predstavili su se u grupnim i formacijskim kategorijama pod Fitness Dance Kids/Junior i Latin Show Kids/Junior, te s ukupno deset koreografija za koje su osvojili 10 zlatnih odličja.

IBFF Fit Kids – predstavili su se u solo i duo kategorijama pod Fit Kids i Acro Dance, te s ukupno 9 koreografija za koje su osvojili sljedeće rezultate:
Lota Mitrović /Fit Kids A Solo Kids/ Elements – osvojeno 6. mjesto
Tessa Marčinko /Fit Kids A Solo Junior/ Crystallize – osvojeno 8. mjesto
Mare Mirović /Fit Kids B Solo Kids/ Senbonzakura – osvojeno 7. mjesto
Dea Prčan /Fit Kids B Solo Junior/ Take Flight – osvojeno 7. mjesto
Mara Slade /Acro Dance B Solo Kids/ Masquerade – osvojeno 2. mjesto
Karla Haklička /Acro Dance B Solo Junior/ Underground – osvojeno 5. mjesto
Lara Bujak i Tessa Marčinko /Fit Kids A Duo Junior/ Lost Girls – osvojeno 2. mjesto
Mare Mirović i Lota Mitrović /Fit Kids A Duo Kids/ Artemis – osvojeno 2. mjesto
Antea Jović i Lara Bujak /Fit Kids B Duo Junior/ Guardian – osvojeno 2. mjesto

Mažoretkinje Grada Dubrovnika također su se predstavile na ovogodišnjem “World International Dance Open Zagreb Finale” u grupnim kategorijama pod Majorette A i B Group Junior, te s ukupno dvije koreografije za koje su osvojile 2 zlatna odličja.

“Ovim putem od srca čestitamo našim vrijednim plesačima, koji su zajedničkim snagama ponovno dali sve od sebe i to potvrdili izvrsnim rezultatima na ovom spektakularnom međunarodnom natjecanju. Zadovoljni ostvarenim rezultatima, nastavljamo s intenzivnim radom i pripremama za nadolazeće nastupe i natjecanja.” – poručuje Paola Šutić, voditeljica Plesno rekreacijskog studiJa Dubrovnik i Mažoretkinja Grada Dubrovnika.