Jesenji glazbeni moskar ponovno će tijekom listopada uveseljavati dubrovačku publiku odličnim koncertima Dubrovačkog simfonijskog orkestra. Šesti po redu Moskar počinje u utorak, 5. listopada u 20:30 u Kneževu dvoru. Nastupaju DSO Pops sastav, dirigent Marc Tardue, glavni dirigent DSO-a te Mirabai Weismehl Rosenfeld, violinistica i koncert majstorica DSO-a.

Predviđeni program koncerta odavno je postao omiljen među lokalnom publikom spajanjem moderne i klasične glazbe. Tako će posjetitelji moći uživati u izvedbi filmske glazbe iz filmova Titanic, Ratovi zvijezda, Kum, Pirati s kariba i slično. Kroz program se provlače i latino skladbe, među kojima je izvedba Libertango A. Piazzolle u aranžmanu D. Palanovića.

Sve u svemu, publiku očekuje glazbena jesen ispunjena koncertima DSO-a u suradnji s poznatim solistima, a programe i raspored možete pronaći na našoj internetskoj stranici www.dso.hr.

Ulaznice za koncerte možete kupiti na prodajnima mjestima (Luža, Slanica, Dubravka, Perla Adriatica), putem www.dso.hr ili prije koncerta, pred Dvorom. Za bilo kakve informacije možete nam se javiti na sales@dso.hr ili na broj telefona 091 613 7314.