U subotu, 18. rujna u 21 sat u Kneževom dvoru nastupa Brass & Percussion septet DSO-a (B&P septet DSO-a) uz čelista Vida Veljaka. Repertoar je već poznat našoj publici: tango, latino, pop, jazz, klasična i filmska glazba popularne su među svim uzrastima domaćih i stranih posjetitelja naših koncerata.

 

B&P septet DSO-a čine puhači Džemal Cakić, Martin Hrćan, Toni Kursar, Damir Butigan i Ivan Kušelj, udaraljkaš Alan Polzer i udaraljkašica Karmen Pervitić. Na ovom im se koncertu pridružuje i Vid Veljak na violončelu kako bi dodatno začinio zanimljiv i raznovrstan glazbeni program na kojem će se naći dijelovi opere Carmen, A. Piazzolla, Mancini i tradicionalne skladbe. Aranžmane pripremljenog programa priredio je Damir Butigan.

 

Ulaznice su u prodaji putem sustava ulaznice.hr, a građani Dubrovnika pri kupnji na blagajni orkestra ostvaruju niz pogodnosti. Program festivala objavljen je na internetskoj stranici Orkestra, a za sve dodatne informacije mogu se obratiti na broj 091 613 7314. Svi koncerti prijavljeni su u sustavu Sigurna okupljanja.