Trio ponajboljih glazbenika iz Sjeverne Makedonije, trio VAM, nastupit će u četvrtak 20. lipnja u Sponzi. Trio čine violinistica Anna Kondatenko, cellist Aleksandar Kotevski i pijanistica Marija Gjoshevska. Ovi vrsni glazbenici ubrajaju se u najuspješnije glazbenike Sjeverne Makedonije,a predstavit će djelima Bete Ilin – Tango Macedone, Sergeja Rahmanjinova – Trio élégiaque br. 1 u G molu i Johannesa Brahmsa – Trio za violinu, cello i klavir br. 1 u H duru. Koncert će započeti u 21 sat.

Ovi glazbenici nastupali su diljem svijeta, u SAD-u, Njemačkoj, Austriji, Italiji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Kini, Indoneziji i drugim zemljama, a iako su dubrovačkoj publici poznati kao solisti ili suradnici Dubrovačkog simfonijskog orkestra, u ovom sastavu u Gradu će se predstaviti po prvi put.

Informacije i rezervacije ulaznica dostupne su na broj 417 110 i sales@dso.hr. Za građane postoji niz pogodnosti pri kupnji ulaznica: 10 kuna uz Libertasov pokaz, 20 kuna za umirovljenike, besplatno za građane stare gradske jezgre i studente s X-icom, a za ostale građane vrijedi popust od 30% na standardne cijene ulaznica. Popusti se mogu ostvariti isključivo na blagani Orkestra, a ostala prodajna mjesta su Luža, agencija Perla Adriatica i gift shop Dubravka na Pilama. Također, ulaznice se mogu kupiti online putem servisa ulaznice.hr.