U organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, u okviru programa Ulicama našeg Grada te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, organizirano je pedesetak priredbi za dobru zabavu i nezaboravno ljeto.

Zabavni program “Ulicama našeg Grada” nastavlja se i ovaj tjedan od 22 do 23 sata. Tako će u utorak, 9. kolovoza, u Uvali Lapad nastupiti Klapa Ragusavecchia, a u srijedu, 10. kolovoza Klapa Ragusa kod Onofrijeve fontane. U četvrtak, 11. kolovoza, u Uvali Lapad sve posjetitelje zabavljat će Klapa Karaka, dok će u petak, 12. kolovoza, također u Uvali Lapad, od 22 do 23 sata, nastupiti KUD Sv. Juraj Osojnik. U subotu, 13. kolovoza, u Brsečinama će sve mještane i njihove goste od 22 sata zabavljati Klapa Šufit, a u nedjelju, 14. kolovoza, od 20 sati, u Zatonu Velikom grupa Malfi.

U srijedu, 10. kolovoza, od 21 sat, na kupalištu Šulić održat će se tradicionalna Pilarska noć, uvijek odlična zabava uz Trio Gušt, dok će se u nedjelju, 14. kolovoza od 22 sata, za dobru atmosferu za sve otočane i njihove goste, na Ribarskoj noći u Suđurđu pobrinuti Ivana Kovač.