U ovotjednom Kulturnom razgovoru s Žarkom Dragojevićem u programu Dubrovačke Televizije gostovala je Francesca Tevšić, dugogodišnja djelatnica u kulturi Grada Dubrovnika, zaposlena kao stručna suradnica za odnose s javnošću Dubrovačkih ljetnih Igara.

Tevšić je proteklih godina aktivno uključena u manifestaciju Festa Dubrovnik, u organizaciji istoimene udruge koja preko dvadeset godina oduševljava dubrovčane i goste kulturno-umjetničkim programom povodom Feste Sv. Vlaha. O ovogodišnjem programu je rekla: “Nakon dvije pandemijske godine koje su obilježile razne restriktivne mjere i ograničenja kulturnih događanja, višednevna manifestacija Festa 2023 vratila se u svoj tradicionalni programski opseg, s većim brojem izvođača i događanja.”

Tevšić je također bila uključena u organizaciju Dubrovačkog zimskog festivala, a u emisiji je podijelila i dojmove te radost koju su programi donjeli za one najmlađe, ali i sve odrasle koji su se zatekli na nekoj od lokacija DZF-a!

Cijelu emisiju “Kulturni razgovor” u kojoj je gostovala Francesca Tevšić, možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke televizije.