Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća Ivana Medo Bogdanović treći put imenovana je ravnateljicom Dubrovačkih ljetnih igara.

Medo Bogdanović prvi put na tu funkciju izabrana je jednoglasno 2013. te bi na toj funkciji trebala ostati i sljedeće četiri godine.

Prilikom današnjeg izbora svi vijećnici bili su za osim Dubrovačke stranke DUSTRA-e, Željka Raguža. Inače, ravnateljica Igara poslovodni je i stručni voditelj ustanove, no njome ne upravlja. To pak čini Upravno vijeće u kojem kao jedan od tri člana sjedi upravo član DUSTRE i DUSTRIN kandidat za župana Karlo Gjurašić koji se nije baš proslavio na nedavno završenim lokalnim izborima.

Kako neslužbeno doznajemo upravo je Karlo Gjurašić na Upravnom vijeću podržao ponovno imenovanje Medo Bogdanović na poziciju ravnateljice. Postavlja se stoga pitanje jesu li Gjurašić i Raguž u istoj stranci te je li zapravo licemjerno od DUSTRA-e da Raguž govori jedno, a Gjurašić radi drugo?

Treba napomenuti i kako je u emisiji “Sasvim otvoreno” Dubrovačke televizije ususret lokalnim izborima Dubrovačka televizija otkrila da je upravo DUSTRIN član Upravnog vijeća Igara primao naknadu za rad u tom Vijeću a nije dolazio na sjednice jer je za to vrijeme živio i radio u Zagrebu.