Marijana Kriste, učenica je 4. razreda Gimnazije Dubrovnik i članica plesnog Studia Stage. U emisiji “Predsat” istaknula je kako uz svoje školske obveze uvijek nađe vremena i za ples.

“Ljubav prema plesu je nešto što mi je toliko pomoglo, ne samo da izgradim sebe, nego i imam mišljenje o svemu što se događa oko mene i u cijelome svijetu.” kazala je Kriste.

Ističe, svatko od nas je poseban po nečemu i svoju posebnost pokazuje na svoj, jedinstven način, a ona to radi preko plesa. Zahvaljujući mentorima koji joj svoje znanje svakodnevno prenose, želja za nastavkom bavljenja plesom, u profesionalnom smislu, je svakim danom sve veća.

“Voljela bih kada odem na fakultet u Zagreb, a iskreno se nadam i da hoću, nastaviti s plesom jer tamo se nalaze plesni klubovi poput, Studia Escape i TransForm koji su jedni od najboljih i odakle dolaze najbolji plesači. Zaista, voljela bih biti dio njihovog tima” zaključila je Kriste.

https://youtu.be/I1t-u4mOCsU

Cijeli razgovor s Marijanom Kriste, učenicom 4.razreda Gimnazije Dubrovnik i članicom plesnog Studia Stage, možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke televizije u emisiji “Predsat”.