U ovotjednom Kulturnom razgovoru s Žarkom Dragojevićem u programu Dubrovačke televizije gostovao je Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente koji je nedavno izdao i drugi studijski solo album pod nazivom “Požalit se nekom”. Prvu priliku album čuti uživo je dobila zagrebačka publika u klubu Sax 11. ožujka.

“Odmah ću na početku najaviti dubrovačku promociju koja će biti vikend 15. ili 22. travnja, ali potvrdit ćemo točno tjedan dana prije. Koncert će biti u DBC-u, na kružnom toku u Gružu, gdje sam htio i prvi album promovirati, ali zbog corone se nije koncert održao. Vrijeme je prošlo, tako je prvi album bio bez aktivnog koncertnog djelovanja, a u međuvremenu je Silente opet počeo radit.” – istaknio je Karamehmedović.

O uspjehu četvrtog albuma Silenta i trenutačnim nominacijama za nagrade Porin i Cesaricu je rekao: “Čovjek se uvijek nada i priželjkuje, ali ne bih rekao da ćemo tolikom brzinom doći opet na nešto čemu se nismo nadali u tolikoj mjeri. Sve to dugujemo publici koja sluša band, ljudima koji prate, kupe majicu ili cd te na taj način podržavaju naš rad.”

Cijelu emisiju “Kulturni razgovor” u kojoj je gostovao glazbenik Tibor Karamehmedović, možete pogledati na YouTube kanalu Dubrovačke Televizije.