B&P (brass and percussion) septet Dubrovačkog simfonijskog orkestra ponovno priređuje raznolik i zanimljiv program za sve ljubitelje glazbe. U utorak, 25. svibnja u atriju Kneževa dvora, izvest će izbor iz popularne klasike, filmske i latino glazbe, ali i djelo Damira Butigana pod nazivom ‘Dubrovnik goes jazzy’. Riječ je o suiti nadahnutoj tradicionalnim napjevima i plesovima dubrovačkog kraja. Tako će publika u novom, jazz ruhu moći čuti primjerice ‘Župčicu’, ‘Zelenu naranču’ i ‘Poletjele bijele vile’. Početak koncerta je u 21 sat.
Uz ovu zanimljivu jazz obradu, B&P septet izvest će Španjolski ciganski ples, izbor iz opere Carmen, temu iz M.A.S.H.-a, Pink Panthera i brojne druge za koje je aranžmane priredio Damir Butigan.

B&P septet čine glazbenici Džemal Cakić (truba, kornet, flugelhorn), Ivan Kušelj (truba, kornet, flugelhorn), Toni Kursar (rog), Martin Hrćan (rog), Damir Butigan (euphonium), Karmen Pervitić (ksilofon, glockenspiel) i Alan Polzer (drum set, udaraljke).

Dodatne informacije o kupnji i rezervaciji ulaznica dostupne su na brojeve 091 613 7314 i 417 110 te email sales@dso.hr.