Novo izdanje sportske emisije TIME OUT, urednika i voditelja Davora Lopina, donosi pregled aktualnih rezultata dubrovačkih klubova i pojedinaca!

Povijesni prvak bantam kategorije u organizaciji KSW Antun Račić doživio je poraz u borbi za drugu obranu pojasa. Bolji od njega bio je Sebastian Przybysz jednoglasnom odlukom sudaca, donosimo ”Killerove” dojmove nakon poraza u Lodzu!

U studiju Dubrovačke televizije gostovat će u 55 minuta emisije čak pet gostiju iz tri različita sporta!

Vaterpolisti Juga doživjeli su još jedan (neočekivani) poraz, nakon onoga u Šibeniku od Solarisa, momčad Vjekoslava Kobešćaka, svladali su i vaterpolisti splitskog Jadrana – 15:13. Razloge novog neočekivanog poraza dat će vratar Toni Popadić!

Prvi poraz nakon čak 34 uzastopne prvenstvene pobjede doživjele su košarkašice Raguse. Bolja od njih bila je ekipa Medvešćaka u Ligi za prvaka Premijer lige. Impresivan niz je zaustavljen, a tom prigodom gostovat će Alma Majstorović, pomoćna trenerica ŽKK Ragusa.

Nisu uspješni bili ni košarkaši. U drugom razredu hrvatske košarke, Prvoj ligi, Dubrovnik je unatoč vrlo dobroj igri tijekom cijele utakmice poražen u Omišu od istoimenog domaćina. Dubrovniku 11 poraz, Omišu – 11 pobjeda. Još je kolo prije kraja, a komentar na igru Dubrovnika, aktualni poredak i dojmove nakon ovogodišnjeg prvenstva dat će pomoćni trener KK Dubrovnik Husnija Habul.

Uz vaterpolo te mušku i žensku košarku razgovarat će se i o nogometu. Ovaj vikend nastavilo se natjecanje u 1. Nogometnoj ligi – središta Split. Donosimo pregled rezultata svih mlađih kategorija NK GOŠK Dubrovnik 1919. uz gostovanje trenera pionira Olivera Kljajića i kapetana navedene kategorije Dominika Tolju.

TIME OUT ponedjeljak, 22. ožujka uživo samo na Dubrovačkoj televiziji od 20 sati!