U trećem Glasniku PAKET24 Premijer lige objavljene su najnovije informacije o rezultatima trećeg kola, a među kojima su i obavijesti i odluke nakon odigranih utakmica drugog kola.

 

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik je u drugom kolu bio gost Rukometnom klubu Bjelovar koji je slavio rezultatom 36:34 uz dosta upitan sudački kriterij.

Dubrovački rukometaši nakon utakmice bili su izuzetno nezadovoljni, a zbog nesportskog ponašanja prema glavnim sucima utakmice najdeblji kraj izvukao je Ivica Granić, predsjednik RKHM Dubrovnik koji je kažnjen s dva mjeseca zabranom obnašanja dužnosti.

”Uvidom u zapisnik sa utakmice 2.kola Paket 24 Premijer lige između RK Bjelovar i RKHM
Dubrovnik odigrane u Bjelovaru 28.09.2019., a na temelju prijave sudaca Nikola Knežević i Dalibor Tunuković, te nadzornika iste utakmice Davora Tora, temeljem čl. 62 Stegovnog propisnika HRS-a Povjerenik za natjecanje donio je:

O D L U K U

– kojom se predsjednik RKHM “Dubrovnik” Ivica Granić kažnjava zabranom obnašanja
dužnosti u vremenskom periodu od 2 (dva) mjeseca
– kojom se RKHM “Dubrovnik” kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 5.000,00
(pettisuća)”

Potpredsjednik kluba Ivo Dragić nastavno na naš upit vezan za ove velike kazne kazao je kako su očekivali kazne ali za glavne suce utakmice zbog kojih su igrači i predstavnici kluba, vruće glave, nakon utakmice pokazali nezadovoljstvo zbog neujednačenog kriterija.

Rukometni klub hrvatske mladeži Dubrovnik nakon tri odigrana kola nalazi se na pretposljednjem mjestu s jednim osvojenim bodom (remi i dva poraza). U četvrtom kolu očekuje ih gostovanje kod RK Varaždin koji je na omjeru jedne pobjede i dva poraza.