Hrvatski borac na KSW-u 57 po prvi puta brani titulu osvojenu u studenom prošle godine Prije otprilike tri tjedna saznali smo da će Antun Račić (24-8-1) novi meč imati 19. prosinca na KSW 57 priredbi, a informacija koja se pojavila u utorak sada je i službena te je konačno potvrđeno ime borca protiv kojeg će po prvi puta braniti svoj pojas iz bantam kategorije, piše na fightsite.hr.

U Poljskoj će protivnik dubrovačkog ‘Killera’, kao što se i pretpostavljalo, biti Bruno Augusto dos Santos, 22-godišnji brazilski talent koji ovom prigodom debitira u KSW-ovom kavezu.

Borac nadimka ‘Gafanhoto’ prema Tapologyju je u dosadašnjoj karijeri upisao devet pobjeda i samo jedan poraz. Pogled na statistiku govori nam i da je Brazilac opasniji u parteru nego na nogama. Naime, Dos Santos je pet od devet dosadašnjih pobjeda ostvario ‘submissionom’, tri puta je od svojih suparnika bio uspješniji odlukom sudaca, a jednom je slavio zahvaljujući tehničkom nokautu.

Antun će ovom prigodom loviti svoju 25. profesionalnu pobjedu, prvu nakon što je prije godinu dana u Zagrebu svladao bivšeg UFC borca Damiana Stasiaka i pred domaćom publikom oko struka navukao KSW-ov pojas, piše fightsite.

– Čeka me teška borba, ali spreman sam na sve! – rekao je Antun Račić čije opširnije dojmove donosimo u Dnevniku Dubrovačke televizije večeras od 18 sati!