Večeras od 20 sati u sportskoj emisiji TIME OUT urednika i voditelja Davora Lopina gostovat će Marijan Kustić, izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza, Mato Stanković izbornik Hrvatske futsal reprezentacije i Ile Topuzović, predsjednik Komisije za mali nogomet!

 

Teme su nogomet i futsal, a čelne osobe u Hrvatskom nogometnom savezu, ali i reprezentaciji odgovaraju na sljedeća pitanja:

Koliko je Hrvatski nogometni savez financijski pomogao za igrališta s umjetnom travom u Čibači i Čilipima?

Tko je zagovarao nastavak 1. Hrvatske malonogometne lige? Kojem se klubu pogodovalo što se tiče nastavka sezone? Je li normalno igrati u dvoranama tijekom 7. mjeseca kada temprature budu preko 30 stupnjeva?

Tko će odgovarati ako se netko od igrača zarazi koronvarisuom i je li se u tom slučaju prvenstvo prekida?  Uz ova i brojna ostala pitanja donosimo i reakcije svih trenera 1. Hrvatske malonogometne lige!

Ne propustite novo izdanje sportske emisije TIME OUT večeras od 20 sati samo na Dubrovačkoj televiziji koju možete gledati na: MAXtv (kanal 813), A1 (B.net TV), OptimaTV (kanal 611), Iskon TV (kanal 711), H1 (kanal 611).