Osvojio je kao trener s Porporelom 2007. godine Divlju ligu, a u kapici reprezentacije Hrvatske čak 22 medalje. Andrto Bušlje je bio svjetski i europski prvak, te olimpijski pobjednik. Jedini igrač koji je na Svjetskim prvenstvima osvajao medalju sedam puta za redom. Ima on i olimpijsko srebro, ne samo jedno svjetsko zlato, već dva. Klupski? Kišu trofeja je osvojio. S Jugom i Olympiacosom, za grčki klub igra i sad, bio je prvak Europe…

Andro je popratio prvi dan eliminacija ovogodišnje Divlje lige, koji je odigran u Mokošici, te kad je završila zadnja utakmica, Komarda dobila Turčin Danče, izvlačio je kuglice, te tako odradio parove tzv. lažne osmine finala (Srebreno – Lozica, PVG Gruški mul – Pasjača Popovičći, Komarda – Crvene stijene Orašac, te Plaža Bellevue – Uvala Lapad).

Kokoti, Kamen mali Cavtat, Porporela i FUN H2O Mlini je najuspješniji kvartet prve dvije jakosne skupine, i to im je donijelo izravan plasman u četvrtfinale. Kokoti će za polufinale igrati protiv pobjednika utakmice Komarda – Crvene stijene Orašac, Kamen mali Cavtat čeka boljeg iz ogleda Srebreno – Lozica, Porporela će na uspješnijeg iz utakmice Plaža Bellevue – Uvala Lapad, a FUN H2O Mlini sad čeka tko će slaviti u utakmici PVG Gruški mul – Pasjaća Popovići.